#### **Student Instructions**

- Highlight which exams you are involved in. Arrive promptly. Leave bags and coats in the bag room or your locker.
- Can students please bring bags to the bag room on Attwood Floor next to Providence Hall or leave in lockers before the exams start. The bag room will be open 15 minutes before the exam starts.
- If you have two exams in the same slot you will be informed of which exam you are sitting and in which mop up session your other exam will be held.

	Period 1	Period 2	Break	Period 3	Period 4	Lunch	Period 5
Monday 20 <sup>th</sup> June				Maths – paper 1 (224) Start time: 11.40am End time: 1.10pm Non calculator 1h 30 minutes  *Students to make their way to the restaurant after break*  **P3 staff to supervise students at 11.15 in the restaurant**			History (70) Elizabethan England 55 minutes Start time: 1.45pm End time: 2.40pm  *Students to leave P4 at 1pm for early lunch and meet on Attwood tables at 1.35*  *Pastoral staff to supervise lunch at 1pm*
Tuesday 21st June	Combined Science – Biology (205) 1h 10 minutes Start Time: 9am End time: 10.10am  Separate Science – Biology (19) 1h 45 minutes Start time: 9am End time: 10.45am (Pastoral to supervise students in the restaurant until break)  **Personal tutors to bring all students down to the restaurant at 08.45am**			their way to P4)	า		Year 10 Hospitality & Catering online exam 1 hour 30 minutes

	Period 1	Period 2	Break	Period 3	Period 4	Lunch	Period 5
Wednesday 22 <sup>nd</sup> June	Maths - paper 2 (224) Calculator 1h 30 minutes Start time: 9am End time: 10.30am **Personal tutors to bring all students down to the restaurant at 08.45am**			Geography (140) 1h 30 minutes Start time: 11.30am End time: 1pm  *Students to meet 11.15am**	in restaurant at		
	*P2 statt to supervision the restaurant*	se students at 10.30am		**Pastoral Staff to supervise students in restaurant at 11.15am and 1pm**			
Thursday 23 <sup>rd</sup> June				English Language 1h 45 minutes Start time: 11.30am End time: 1.15pm	(224)		
Friday 24 <sup>th</sup> June	Combined Science 1h 10 minutes  Separate Science 1h 45 minutes (Past students in the rest  **Personal tutors to to the restaurant a	- Physics (19) roral to supervise aurant until break) bring all students down		History (70) Crime and Punishment 1h 15 minutes Start time: 11.30am End time: 12.45pm  **Students to meet pastoral staff in restaurant at 11.15am**			

	Period 1	Period 2	Break	Period 3	Period 4	Lunch	Period 5
Monday 27 <sup>th</sup> June	INSET DAY			INSET DAY			INSET DAY
Tuesday 28 <sup>th</sup> June	Separate Science – Chemistry (19) 1h 45 minutes Start time: 9am End time: 10.45am  *Students to leave PT time at 08.45 and meet in restaurant*  **Pastoral staff to supervise students in restaurant at 10.45am**			minutes listening. (17) Start time: 11.15ar End time: 12.45pn	ninutes reading, 35 m		Mop ups

	Period 1	Period 2	Break	Period 3	Period 4	Lunch	Period 5
Wednesday 29 <sup>th</sup> June	Maths - paper 3 (224) Calculator 1h 30 minutes Start time: 9am End time: 10.30am			BTEC Sport Unit 1 1 Hour 15 minutes (154) Start time: 11.30ar End time: 12.15pn	m		Mop ups
	**Personal tutors to bring all students down to the restaurant at 08.45am**  *P2 staff to supervise students at 10.30am in the restaurant*			**Pastoral/PE staff in restaurant at 11 *Students make th 12.15*			

Thurs June	day 30 <sup>th</sup>	Mop ups	Mop ups	Mop ups
Frida July	y 1 <sup>st</sup>			